ACASA
DESPRE NOI
PRODUSE
Aparatura de laborator
Reactivi
Sticlarie de laborator
Diagnostic
Consumabile
Diverse materiale
PARTENERI
CONTACT

Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.valdo-lab.ro! Acest website a fost conceput pentru a oferi informatii generale despre compania VALDO s.r.l., produsele si serviciile sale sau ale partenerilor.
Accesul la acest website de internet (denumit în continuare ”website”), precum si utilizarea sa, sunt guvernate de termenii si conditiile de mai jos. Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui website se intelege ca  sunteti de acord in totalitate si neconditionat cu termenii si conditiile specificate si veti folosi informatiile furnizate in cadrul website-ului pe propria raspundere.
Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia utilizatorului de a inceta de indata accesarea website-ului.
Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid, informatiile necesare.

Drepturi de proprietate intelectuala
Drepturile de autor asupra acestui website apartin S.C. VALDO S.R.L. (denumita in continuare “administrator”) si se afla sub protectia legilor române si internationale in materie. Toate drepturile rezervate.
Continutul acestui website (texte, scripturi, imagini, grafice, elemente de grafica web, baze de date si orice alte date) este proprietatea administratorului. Orice folosire a acestuia in scop comercial, incluzand, dar fara a se limita la reproducere sau distributie, copiere, descarcare de fisiere in orice retea, este strict interzisa fara permisiunea scrisa a proprietarului.
Acest website poate contine documente, imagini, informatii sau alte materiale care nu sunt proprietatea administratorului, cum ar fi fotografii, clip art, sau nume, embleme, sigle, logo-uri si alte marci ale unor terti, care sunt proprietatea respectivelor parti.

Neangajarea raspunderii
Materialele si informatiile continute in acest website sunt furnizate in scop de informare generala.
Administratorul nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al website-ului, nu garanteaza in nici un fel acuratetea, actualitatea sau caracterul complet al informatiei sau al materialelor cuprinse in acest website (incluzand erori faptice, tipografice si tehnice), nu garanteaza disponibilitatea spre folosire a oricaror marci, creatii sau materiale aflate sub protectia drepturilor de proprietate intelectuala si apartinand unor terti, nu garanteaza prezenta sau absenta oricaror virusi pe care terte parti ii pot atasa acestui website fara cunostinta sau acordul lui, orice software care poate fi descarcat, copiat sau folosit in orice fel pe acest website, sau utilitatea continutului acestui website, in intreg sau in parte.
Prin accesarea, vizitarea sau utilizarea in orice mod a acestui website sunteti de acord sa nu faceti responsabil administratorul si nici tertele parti implicate in crearea, producerea sau livrarea acestuia, sau ale caror materiale apar in acesta, pentru consecintele actiunilor pe care le veti intreprinde pe baza informatiilor continute de acesta.
Administratorul nu poate fi tras la raspundere cu privire la orice informatii si date din continutul website-ului, inclusiv dar nu numai cele referitoare la texte, imagini, sau orice alte activitati legate de utilizarea lor, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Link-uri
Acest website poate contine link-uri catre alte site-uri de web, care nu sunt operate sau controlate de administrator. Administratorul nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, functionalitatea si/sau politicile acelor site-uri si nici pentru orice pagube rezultate din sau in legatura cu utilizarea acestor link-uri.
De asemenea, existenta link-ului catre un site nu este si nu trebuie considerata drept o aprobare sau recomandare de catre administrator a proprietarului acelui site si nici o recomandare sau aprobare primita de catre administrator din partea proprietarului acelui site.
Este interzisa folosirea framing-ului sau a oricaror alte tehnici pentru a include un logo, o marca sau orice informatie proprie administratorului (incluzand sigla, emblema, logo, texte, forma sau design-ul paginilor, etc.) fara acordul expres in scris al administratorului.
Administratorul acorda dreptul neexclusiv, limitat si revocabil de a crea un link catre pagina principala (homepage) a acestui website, atata timp cat pe site-ul care creaza acest link nu se fac mentiuni false, care induc in eroare, sau ofensatoare despre administrator, partenerii sai sau produsele si serviciile sale.

Comunicarea online
Administratorul nu ofera nicio garantie ca un mesaj trimis prin intermediul website-ului va fi receptionat asa cum acesta a fost trimis sau ca informatiile continute in mesajul respectiv vor ramane confidentiale pe durata transmiterii lor prin intermediul internetului si/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.

Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale. Administratorul nu va folosi aceste informatii decat in scop personal si nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite mesaje de tip spam.

Administratorul isi rezerva dreptul de a schimba in orice moment termenii, conditiile si politica de utilizare a website-ului, fara o notificare prealabila.

Daca aveti nelamuriri cu privire la termenii si conditiile de utilizare, va rugam sa ne contactati la office@valdo-lab.ro.