ACASA
DESPRE NOI
PRODUSE
Aparatura de laborator
Reactivi
Sticlarie de laborator
Diagnostic
Consumabile
Diverse materiale
PARTENERI
CONTACT

Despre noi

VALDO s.r.l. a fost infiintata in anul 1992 si incepand cu anul 2001 intra pe piata de profil si incheie primele parteneriate pentru distributia produselor de laborator si a serviciilor aferente acestora. Multi dintre primii colaboratori ne sunt alaturi si in prezent datorita seriozitatii si profesionalismului echipei noastre.

Sunt peste 10 ani de experienta, care ne ajuta sa intelegem mai bine necesitatile clientilor si sa oferim cele mai avantajoase solutii pentru obtinerea unor performante optime in laborator, peste 10 ani de crestere continua a portofoliilor de produse si clienti apartinand unor variate domenii de activitate.

Suntem parteneri de incredere pentru multi profesionisti din domeniu, pentru ca intotdeauna am considerat ca o relatie de colaborare incepe inainte de plasarea unei comenzi si nu se termina odata cu livrarea produsului. In plus, am implementat si mentinem un sistem de management al calitatii in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2008, care confirma preocuparea noastra continua de crestere a nivelului calitativ al produselor si serviciilor oferite si implicit, a nivelului de satisfactie a clientilor. Credem cu tarie, in tot ceea ce intreprindem, ca nimic nu este atat de bun incat sa nu poata fi imbunatatit.

Ne propunem sa oferim un pachet complet de produse si servicii de cea mai buna calitate, scopul principal fiind atingerea performantelor solicitate de specialistii din laboratoare si indeplinirea cerintelor legate de reglementarile europene. In acest sens colaboram cu peste 50 de producatori si distribuitori importanti din domeniu, pentru a va putea livra peste 300.000 de produse apartinand unor companii recunoscute pe plan mondial. Gama extinsa de produse cuprinde aparatura de laborator, reactivi si sticlarie de laborator, produse de diagnostic, consumabile si alte diverse materiale utilizate in majoritatea laboratoarelor.

Prin preocuparea noastra permanenta de a furniza solutii si tehnologii inovatoare, inglobate in echipamente performante si care sa acopere necesitatile actuale de pe piata romaneasca, am reusit sa devenim distribuitor exclusiv in Romania pentru BioTools, Sunset Laboratory si Kore Technology, companii care stabilesc standarde de performanta in domeniile lor de competenta.

Va punem la dispozitie informatii tehnice si detalii comerciale pentru toate produsele solicitate de dumneavoastra. Comunicati cu incredere!